Routebeschrijving naar Na’ale

Routebeschrijving naar Na’ale,  Inbar 62 B         00 972 (0)54 8858281/ of  (0)54 2965225

Vanaf vliegveld Ben Gurion: als u van het vliegveld af rijdt, volg dan Jeruzalem, op de weg op het vliegveld staat ים op een gegeven moment geschilderd als afkorting voor Jeruzalem. Let goed op en blijf rechts rijden, want na de bocht is de afslag al heel snel…

De borden Jeruzalem brengen u naar snelweg 1, volg deze snelweg tot u na vier kilometer de afslag Modi’in tegenkomt, dat is weg 443. Rij deze weg 9 kilometer door tot het kruispunt Shilat (links aan de overkant ziet u een tankstation). Bij de stoplichten gaat u linksaf richting Modi’in Illit, dat is de weg 446. Nu komen de borden voor Na’ale, volg deze weg alsmaar rechtdoor (ongeveer 5 km), tot voorbij 2 rotondes en de checkpoint. Al heel snel ziet u de rode daken van Nili, ons buurdorp. Rij bij de eerste rotonde van Nili naar rechts de 463 op, de borden Na’ale en Dolev volgen.

Nu is het nog een kilometer of drie naar Na’ale. U rijdt eerst naar beneden en dan ‘onze’ berg op… Bij de afslag gekomen gaat u linksaf het dorp in. Bij het gele hek/checkpoint zal men misschien vragen wat u komt doen. Zeg dat u bij Hollandse vrienden, fam Strijker, gaat logeren/op bezoek komt, op de Inbar straat 62 B.

Na de ‘checkpoint’ gaat u op de rotonde linksaf, de weg omhoog, na zo’n honderd meter gaat u op de top rechtsaf de Inbarstreet op, voor de watertoren langs. Rijd over drie hobbels in de weg heen en net voor de vierde hobbel is onze poortdeur. Nummer 62 B.

Vanaf Jeruzalem: volg de snelweg ‘Begin North’ de 443 naar  Modi’in, dat is ongeveer 25 km. (Deze snelweg bereikt u door vanuit de stad de borden Tel Aviv te volgen, deze route leidt naar snelweg 1, maar niet ver voor de afslag naar snelweg 1 is de afslag naar deze weg, die directer naar ons leidt, u hoeft namelijk niet door Modi’in heen te rijden). Bij het kruispunt Shilat rechtsaf slaan richting Modi’in Illit, dat is weg 446. Volg dan de borden Na’ale, alsmaar rechtdoor, ongeveer 5 km. Ga voorbij de checkpoint en daarna bij Nili, na ongeveer 2,5 km neem je op de eerste rotonde die je tegenkomt de afslag rechts , richting Na’ale en Dolev, na een kilometer of drie neem je de afslag Na’ale links van je. Volg verder de instructies (‘na de checkpoint’ ) hier direkt boven. Welkom!