Tarieven voor verblijf en/of uitstapjes

Kom ook eens verblijven in ons mooie en rustig gelegen appartement in Na’ale. Kijk eens op ons filmpje hoe het eruitziet.
Hieronder vindt u onze tarieven voor verblijf en eventueel een uitje:

Een verblijf voor minder dan een week in ons appartement kost voor één  persoon 115* euro per nacht. Voor twee personen kost dit 125* euro per nacht en voor drie of  vier personen kost dit 135* euro per nacht, u maakt in dat laatste geval voor twee personen gebruik van de bedbank in de woonkamer. Dit is inclusief een eenvoudig ontbijt.

Wanneer u zeven dagen of langer in ons appartement verblijft, dan is de prijs 100* euro per nacht voor één persoon 110* euro per nacht voor twee personen of 120* euro per nacht voor drie of vier personen.

Bent u met meer dan vier personen, dan kunnen wij nog maximaal twee tweepersoonskamers in ons eigen huis erbij verhuren.** We kunnen zodoende maximaal zes volwassenen en nog twee kinderen herbergen, waarbij de kinderen de slaapbank in het appartement gebruiken.

De twee extra kamers kosten per stuk 70* euro per nacht voor twee personen (gedeelde badkamer) als u minder dan een week bij ons verblijft en 50* euro per nacht voor twee personen wanneer u zeven dagen of langer bij ons verblijft. In het geval dat één van deze extra kamers door één persoon wordt gebruikt, betaalt deze 55* euro per nacht voor minder dan een week en 45* euro per nacht voor meer dan zeven dagen.

Wij kunnen op sommige dagen tijdens uw verblijf een driegangendiner aanbieden voor 19,50 per persoon. Verder is er een supermarkt in ons dorpje waar u de dagelijkse benodigdheden kunt kopen en er is ook een goede pizzeria.

Wilt u een dag met ons op stap dan kost dit per dagdeel 125 euro en dit is inclusief vervoer, lunch en versnaperingen met koffie/thee, maar exclusief eventuele entreekosten voor musea of attracties. Voor een hele dag vragen wij 200 euro. Dit kan niet elke dag van uw verblijf, maar het is vooraf af te spreken wat bij ons mogelijk is.

*dit zijn richtprijzen die schommelen met de koers van de shekel. Wij gingen uit van koers 3.30.

**het is niet mogelijk om, los van het appartement, een kamer in ons eigen huis te huren, deze kamers worden alleen extra verhuurd bij de verhuur van het appartement wanneer u met meer dan vier personen bent.